• Menu
  • Menu

Beginnend bestuurder, het verzekeren van een motor.

Je bent beginnend bestuurder en hebt na een zoektocht eindelijk jouw droommotor gevonden. Je kunt niet wachten om de weg op te gaan en in alle verstandigheid ga je daarvoor direct opzoek naar een passende motorverzekering. Helaas kunnen zich hierbij nog wat obstakels voordoen. Zo wordt een verzekeringsvoorstel gecreëerd op basis van het aantal schadevrije jaren, leeftijd, het type motor, het vermogen en uiteraard de (catalogus)waarde van de motor.

Via diverse vergelijkingssites kun je tegenwoordig met 1 druk op de knop, prijzen van vele verzekeraars vergelijken. De druk op verzekeraars om de strijd met de concurrentie aan te kunnen gaan met lage prijzen wordt hierdoor steeds groter. Het handhaven van een lage prijs kan echter alleen wanneer er minder wordt gedeclareerd wanneer het gaat om schadegevallen. Om het risico op declaraties enigszins te beperken wordt gekeken naar onder andere leeftijd, het aantal schadevrije jaren, het type motor en de waarde van de motor waar je op rijdt. Heb je nog geen schadevrije jaren opgebouwd (ook niet met de auto), ben je onder de 30 en rijd je op een motor met een oorspronkelijke cataloguswaarde van meer dan 15.000,-? Dan bestaat de kans dat enkele verzekeraars je zullen weigeren, of dat de kosten voor een verzekering de pan uit zullen reizen omdat het aanbieden van een verzekering waarbij deze factoren een rol spelen, een verhoogd risico met zich meebrengen. 

Combi Motors verzekeringen, specialist in motorverzekeringen fungeert als onafhankelijke tussenpersoon en gaat voor jou opzoek naar een passende motorverzekering. Er worden meer dan 140 motorverzekeringen met elkaar vergeleken. Prijs maar ook zeker de kwaliteit van de dekking staan hierbij centraal waardoor je als beginnend bestuurder jouw droommotor zonder zorgen en voor een eerlijke prijs kunt verzekeren. Wil jij meer informatie? Klik dan op deze link. 

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *