• Menu
  • Menu

Partners

Combi Motors

Dankzij Combi Motors Verzekeringen ga ik goed voorbereid en met de juiste dekking op reis. Bekijk zelf wat de Ducati Insurance voor jou betekent.


MKC Moto

Veiligheid boven alles, maar natuurlijk willen de looks ook wat. Een complete motoroutfit, inclusief op maat gemaakte Shoei helm waardoor MKC Moto mij veilig op pad laat gaan.


SW-Motech

Op de bagageoplossingen van SW-Motech kun je vertrouwen waarbij een deel van de spanning voor het reizen wordt weggenomen. De tailbag, tanktas en backpack behoren tot mijn reisuitrusting.


Abus

Dankzij het Detecto SmartX schijfslot van Abus duik ik met een gerust gevoel mijn bed in, wetende dat er met mijn motor niets gebeurd. Extra makkelijk is dat ik hem met mijn iPhone koppel, zodat ik geen sleutels kwijtraak.


TomTom

De RIDER 550 is mijn reiscompagnon en helpt me de mooiste routes te maken, waarbij ik mezelf niet altijd kan inhouden niet ook even een onverharde weg mee te pakken. De wereldkaarten maken hem ideaal om mijn reisdromen waar te maken.


Cardo

Als echte Ducatista kan ik natuurlijk niet zonder Ducati Edition van de Cardo Packtalk Bold. Zo geniet ik van mijn favoriete muziek door de JBL speakers en krijg ik de navigatieaanwijzingen van mijn TomTom door.


Optimate

Door de telefoonlader kom ik nooit met een lege iPhone te zitten en kan ik op de mooiste plekken foto’s maken die ik later weer met jullie kan delen. Tegelijkertijd beschermt het de accu en als de motor dan toch langere tijd stilstaat houdt de druppellader de motoraccu in topconditie.


GEGshop

Hoewel het Italiaanse design van de Panigale verbluffend is, voorziet de GEG-shop deze van de finishing touch! Met de Ilmberger carbon accessoires, de Evotech onderdelen en de CNC-racing clear clutch cover worden de puntjes op de i gezet en stijl ik mijn Italiaan naar persoonlijke smaak helemaal af.