• Menu
  • Menu

Het leed, dat het zoeken naar een goede motorverzekering heet!

Iedere motorrijder kent het wel, het gevoel van een kind in een snoepwinkel, bij het binnentreden van een motorzaak. Je loopt een rondje waarna je een wauw-gevoel bekruipt. De motor die in de showroom geparkeerd staat tovert een lach op je gezicht en je besluit een proefrit te maken. Niet alleen de looks en specs zijn overweldigend, ook zeker de rijeigenschappen zijn indrukwekkend te noemen en maken daarmee het plaatje compleet. Wanneer je over stag gaat en een motor aanschaft komt er echter nog wat papierwerk bij kijken. Het overschrijven van de motor lijkt slechts een formaliteit terwijl het afsluiten van een passende verzekering van groot belang is nog voor je de eerste meters met de motor maakt. 

Tegenwoordig is het aanbod van motorverzekeraars enorm waardoor je als blanco motorrijder, door de bomen het bos niet meer ziet. Het verschil in premies loopt uiteen en daarnaast kunnen de verzekeringsvoorwaarden erg verschillen. Denk daarbij aan een winterstop, alarm, parkeren in een afgesloten ruimte maar ook het aantal kilometers dat je per jaar aflegt. Het zoeken naar een passende verzekering neemt hierdoor heel wat rompslomp met zich mee. Toch is het iets waar men niet omheen kan bij het aanschaffen van een motor. 

Wanneer je een motor koopt bij een dealer bestaat de kans dat er een 10-daagse All-riskmotorverzekering via Combi Motors Verzekeringen wordt aangeboden. Combi Motors, specialist in motorverzekeringen heeft deze 10-daagse, gratis verzekering in het leven geroepen, om het de ietwat enthousiaste en ongeduldige motorrijder op D-Day, de dag waarop de motor opgehaald kan worden, iets te vergemakkelijken. 

Koop jij jouw motor via een particulier of bij een bedrijf dat niet is aangesloten bij Combi Motors Verzekeringen? Dan is het een aanrader om contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Combi Motors Verzekeringen neemt jou het werk uit handen en vergelijkt meer dan 140 verzekeraars op prijs en kwaliteit van de dekking. Ook aan de kleine lettertjes en voorwaarden wordt aandacht besteed, zodat je hierna onbezorgd op pad kunt. 

Ben jij al in het bezit van een motor maar heb je jouw verzekering elders lopen en ben je benieuwd wat Combi Motors Verzekeringen voor jou kan betekenen? Neem ook dan contact. Klik hier voor de webpagina van Combi Motors Verzekeringen

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *