• Menu
  • Menu

Over mij

Ik ben Sabrina – beter bekend als TravelwithSab – en als kind al opgegroeid met motoren en motorrijden. Ik kom dan ook uit een heuse motorrijders familie. Geheel tegen het gangbare in rijd ik Europa rond op mijn parelmoer-witte Ducati Panigale 959. Voorzien van een zee aan bagage, waar menig Goldwing rijder nog jaloers van wordt om op avontuur te gaan. Vaak doe ik dat solo, maar soms ook in goed gezelschap.

Inmiddels heel wat jaren geleden ben ik groot gebracht met motorrijden. Mijn vader en moeder rijden allebei motor en als 7-jarig meisje stapte ik achterop bij mijn moeder om de Franse bergen te ontdekken. Hier moet de vonk zijn overgesprongen voor mijn liefde voor motorrijden en de natuur.

Het kon dan ook niet anders of dat ik op mijn achttiende zelf voor mijn motorrijbewijs opging. Startend met een Suzuki Bandit op beperkt vermogen, die ik later zou inruilen voor mijn tweede motor, de Ducati 848 EVO in parelmoer-wit. Die liefde bleef voortbestaan waarna de Panigale 959 – eveneens in parelmoer wit deze opvolgde.